Dokado

Dokado is telefonisch vanaf dinsdag 15-12-2020 t/m zaterdag 09-02-2021 geopend tijdens de reguliere winkeltijden op tel. 0545-271083!

U geeft uw bestelling (cadeaubon) of artikel omschrijving aan ons door en we spreken een bezorg/afhaalmoment met u af. Ook kunt u op info@dokado.nl uw 06- met uw artikel wensen (maat, kleur) doorgeven zodat wij u terugbellen met beeldbellen (FaceTime of WhatsApp). Op onze Facebookpagina geven wij een impressie van de collectie!

We wensen u alvast veel kijk plezier!

Dokado vraagt iedereen om op zichzelf en directe naasten te passen, en speciaal op jullie gezondheid te blijven letten. Blijf met dit fantastische weer lekker naar buiten gaan voor een wandel/fiets uitje! Bezoek dan ook zeker (onze etalages) van onze gave nieuwe winkel voor inspiratie en de gaafste aankopen. We houden ons strikt aan de voorschriften van het RIVM.

Tot ziens bij DOKADO.

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Dokado

Muraltplein 5

Borculo

Bezoek website

Stuur een e-mail

0545-271083

Steun

Steun Dokado

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Borculo

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Ruurlo

Zoek een ondernemer

Neede

Zoek een ondernemer

Eibergen

Zoek een ondernemer