Living by ME

Welkom bij Living by ME! Wij zijn Martine en Enrico. Op 29 september 2018 kwam onze grote droom uit toen we onze Conceptstore Living by ME openden in Borculo, een prachtig stadje in de Achterhoek. We zitten daar in een ruim pand midden in het centrum.
Al snel bleek het een groot succes. We werken samen met zo’n 75 aanbieders van producten. En door het grote aanbod en het snel wisselende assortiment komen onze klanten regelmatig in de winkel om zo niets nieuws te missen.
Verder bleef het bij ons kriebelen en dus….. ging op 25 maart 2020 er nog een droom in vervulling. Op die dag opende we namelijk de deuren van onze 2e en nog ruimere Conceptstore in het Twentse Haaksbergen.
Tevens hebben we, versneld door de huidige omstandigheden, ook onze webshop gerealiseerd. Zo kunnen we, samen met ons team, dagelijks veel klanten blij maken met de mooiste kadoos; om te geven of om lekker zelf te houden. Klant blij, wij blij!
Alvast bedankt voor je bestelling. We pakken deze met liefde in!

Liefs Martine en Enrico

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Living by ME

Muraltplein 18

Borculo

Bezoek website

Stuur een e-mail

0545 769003

Steun

Steun Living by ME

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Borculo

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Ruurlo

Zoek een ondernemer

Neede

Zoek een ondernemer

Eibergen

Zoek een ondernemer