Bjorn en Marieke's Bloemenbinderij

Totdat ze in augustus 2004 hun eigen zaak in Eibergen openden hadden Björn van Dijk en Marieke ten Elshof al vele jaren ervaring in de bloemenbranche. Als kind deed Björn niets liever dan zijn opa assisteren, die tuinbaas op een prachtig buiten was. Bij gerenommeerde bloemenzaken in de regio deed hij praktijkervaring op. Om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen volgde hij de opleiding meesterbinder. Ook Marieke kreeg haar liefde voor bloemen met de paplepel ingegoten. Haar vader was hovenier en als kind al was zij graag met bloemen bezig. Zodra ze de kans kreeg, zocht ze een baan in de bloemenbranche en naast het volgen van diverse opleidingen was werken in de praktijk voor haar de beste leerschool.

Ze werden collega’s en na enige tijd sloeg de vonk over. Samen besloten ze de sprong naar zelfstandigheid te wagen en een zaak op te zetten. Met een enorme dosis werklust, durf, enthousiasme, creativiteit en vakmanschap zetten zij zich voor hun ideaal in. Het resultaat is dat zij niet alleen in Eibergen maar ook daarbuiten een uitstekende naam en een groeiende klantenkring hebben opgebouwd. Niet verwonderlijk, want als het hun zaak en hun vak betreft, bruisen Björn en Marieke van energie. De twee bloemisten en hun creaties zijn dan ook behalve in hun winkel aan de Grotestraat te vinden op allerlei manifestaties en themabeurzen in de regio

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Bjorn en Marieke's Bloemenbinderij

Grotestraat 67

Eibergen

Bezoek website

Stuur een e-mail

0545-478781

Steun

Steun Bjorn en Marieke's Bloemenbinderij

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Eibergen

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Borculo

Zoek een ondernemer

Ruurlo

Zoek een ondernemer

Neede

Zoek een ondernemer