Feestatelier

Het FEESTatelier

…Omdat er elke dag wel iets bijzonders is.

Elke dag is anders. Er zijn vrolijke momenten en minder vrolijke momenten in uw leven. Bij het FEESTatelier luisteren we naar uw wensen voor verschillende gelegenheden.

Madelon Kuijk, bekend bij velen als Lonnie Ballonnie de schminkster en ballonnenclown, begon in 2007 naast haar studie (Media- en Entertainment Management) als kids-entertainer. In 2012 werd Lonnie Ballonnie’s Feestatelier werkelijkheid.

Nu jaren later vervullen we veel meer wensen op het gebied van entertainment en de professionaliteit daarbij.

De naam FEESTatelier draagt alles wat wij op dit moment kunnen en nog willen doen. FEESTatelier benadrukt waar wij voor staan.

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest, jubileum, (her)openingen, bruiloft of wilt u iemand verrassen? Dan kunt u bij ons op maat gemaakte ballonnendecoraties bestellen. Kies uit een ruim assortiment van ballonnenbogen, soorten heliumballonnen, cadeauballonnen en nog veel meer.

Vergeet ook niet de entertainment voor uw kleinste gasten. Wij maken graag een programma op maat, zodat ook zij een onvergetelijke dag hebben.

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Feestatelier

J.W. Hagemanstraat 34a

Eibergen

Bezoek website

Stuur een e-mail

06 51 31 74 33

Steun

Steun Feestatelier

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Eibergen

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Borculo

Zoek een ondernemer

Ruurlo

Zoek een ondernemer

Neede

Zoek een ondernemer