Zuivelhoeve Eibergen

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er nog 68 winkels meer van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn? De oorsprong van de Zuivelhoeve winkels ligt in Twente, daar zijn in 1981 Gerjhan en Diane Roerink begonnen met een klein winkeltje aan de boerderij. Van melk van eigen koeien maakte Gerjhan onmeunig lekkere producten die Diane in haar winkeltje verkocht. Mooie en bovenal lekkere producten. De filosofie van toen is de basis van nu, de lekkerste producten direct van de bron.

In 2017 heeft Zuivelhoeve de 13 Kaashuis Tromp winkels overgenomen. Bij Kaashuis Tromp vind je een schat aan overheerlijke specialiteiten, vers van het mes. Voor de lekkerste kazen voor op de boterham of voor een culinair avondje ben je bij Kaashuis Tromp aan het goede adres.

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Zuivelhoeve Eibergen

Brink 37

Eibergen

Bezoek website

Stuur een e-mail

0545-473513

Steun

Steun Zuivelhoeve Eibergen

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Eibergen

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Borculo

Zoek een ondernemer

Ruurlo

Zoek een ondernemer

Neede

Zoek een ondernemer