Mister Seven

WHY MISTER SEVEN
Ieder mens heeft zijn unieke eigenschappen en talenten. Met vergaande persoonlijke aandacht, liefde en passie kleed en stijl ik mensen daarom persoonlijk en op maat, naar hun eigen identiteit en ambitie!
Mijn behulpzaamheid, passie en liefde voor het vak, de gebeurtenissen in het verleden en mijn religieuze herkomst fundeer ik in de naam Mister Seven en hoop daarmee mijn passie en ambitie op anderen te projecteren!

Ik luister graag naar uw verhaal, uw droom en ambitie om dat vervolgens te vertalen naar een strak gesneden pak, een mooie combinatie of een ontspannen jeans en shirt! Om daarmee een geloofwaardige en onuitwisbare eerste indruk achter te laten!

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Mister Seven

Oudestraat 18

Neede

Bezoek website

Stuur een e-mail

06 13 70 73 16

Steun

Steun Mister Seven

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Neede

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Borculo

Zoek een ondernemer

Ruurlo

Zoek een ondernemer

Eibergen

Zoek een ondernemer