Mams Ruurlo

Mams Ruurlo levert catering aan particulieren en bedrijven. Of U nu op zoek bent naar een bittergarnituur, koud/warm buffet of een compleet verzorgde bruiloft, Mams Ruurlo regelt het voor U.
Met onze ruime ervaring in het vak, ons ruime assortiment aan partybenodigdheden maken wij van elk evenement een geslaagde dag. Alles volgens uw wensen en ideeën!

Mams Ruurlo hecht veel waarde aan smaak, kwaliteit en hygiëne (HACCP richtlijnen). Ook zijn wij maatschappelijk betrokken en werken veel met lokale producten. Alleen het beste is goed genoeg!

We koken op locatie, brengen en halen alle benodigdheden en leveren enthousiaste, Bread-Food-Wallpaper-690x431vakkundige mensen voor een geslaagd feest of evenement.

Daarom: Lekker Mams

Catering zoals u wenst.

Ik steun dit bedrijf

Contactinformatie Mams Ruurlo

Jan Telkampstraat 5

Ruurlo

Bezoek website

Stuur een e-mail

06 54976754

Steun

Steun Mams Ruurlo

Koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers in:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Steun ook een andere ondernemer

Terug naar Ruurlo

Bekijk ook de andere plaatsen in Berkelland

Borculo

Zoek een ondernemer

Neede

Zoek een ondernemer

Eibergen

Zoek een ondernemer