Borculose Ondernemersvereniging (BOV)

De belangenbehartiger van ondernemend Borculo. De BOV zet zich in voor het onderhouden en behouden van een levendig ondernemersklimaat in het centrum van Borculo. Een van de daarvoor ingezette instrumenten is:

Stichting Promotie Borculo (SPB)

Mensen laten genieten van leuke, interessante en gratis evenementen. Dat is het doel van Stichting Promotie Borculo (SPB). De organisatie werd in 1986 opgericht om Borculo op een positieve manier te presenteren bij een zo groot mogelijk publiek. Daarnaast zet het zich in om het Berkelstadje in de toekomst leefbaar te houden voor haar burgers. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van evenementen zonder winstoogmerk. De SPB organiseert activiteiten in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De ‘Weerkom’n Dagen’ is een ‘eigen’ evenement van de stichting. In opdracht van de BOV maakt de SPB jaarlijks een activiteitenplan. Tal van vrijwilligers zijn druk met de uitvoering daarvan. Voor de organisatie ontvangt de SPB een vergoeding die gebruikt wordt voor het haar eigen activiteiten zoals de ‘Weerkom’n Dagen’.

Leef! In Borculo

In 2021 zijn plannen ontwikkeld voor een upgrade van het centrum van Borculo, om de stad ook in de toekomst leefbaar te houden. Hierbij werken de BOV, de horeca, het toerisme en de gemeente intensief samen. Meer weten? www.leef-inborculo.nl.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Borculo Bruist.

Borculose Ondernemers-vereniging

Muraltplein 35

7271 AT Borculo


06-53165850

bov@borculobruist.nl

Bestuur:

Arjan Schuurman

Voorzitter

Max ter Avest

Algemeen bestuurslid

Martijn Rexwinkel

Algemeen bestuurslid

Ondernemersverenigingen in Berkelland

Ruurlose ondernemersvereniging

Eibergen Onderneemt (EO)

Bedrijvenpark Borculo

Needse Ondernemers

Bedrijvenpark Ruurlo