Needse Ondernemers

Needse Ondernemers is een dynamische en actieve ondernemersvereniging. De vereniging vertegenwoordigt alle ondernemers van Neede, waarbij het belang van de ondernemer wordt uitgevoerd in de werkgroepen Industrie & Dienstverlening, Centrum Ondernemers en Netwerken. De vereniging zet zich in voor alle typen bedrijvigheid in Neede, waarbij ook steeds meer ZZP’ers aansluiting vinden bij ons brede netwerk. Drie keer per jaar vinden onze drukbezochte bedrijfsbezoeken plaats, waarbij een lokale ondernemer de kans krijgt zijn of haar bedrijf te presenteren aan de Needse ondernemers. Hierbij geven we ook de kleinere bedrijven een podium om hun diensten aan een groot publiek voor te stellen.

Regelmatig ontvangen onze leden een digitale nieuwsbrief, waarin wordt aangegeven waar de werkgroepen zich mee bezighouden. Ook staat hierin een agenda voor alle aankomende evenementen, acties of bijeenkomsten, zoals een algemene ledenvergadering en de bedrijfsbezoeken.

De Needse Ondernemers zijn ook aangesloten bij de Gemeenschapsraad Neede om samen met de gemeente het dorp leefbaar en vitaal te houden voor haar burgers en ondernemers.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van de Needse Ondernemers

Needse Ondernemers

Postbus 26

7161 AA Neede


secretariaat@needseondernemers.nl

Bestuur:

Richard Grevelink

Voorzitter

Patrick te Woerd

Secretaris/teamleider werkgroep
projecten I en D

Ingrid ten Hoopen

Penningmeester

Veronica Kasteel

Teamleider werkgroep projecten centrum

Estrella van Liere

Teamleider werkgroep netwerken

Ondernemersverenigingen in Berkelland

Ruurlose ondernemersvereniging

Eibergen Onderneemt (EO)

Bedrijvenpark Borculo

Borculose Ondernemersvereniging (BOV)

Bedrijvenpark Ruurlo